luni, 31 ianuarie 2011

CAMPANIE ANTI-RUINA !

Stau si ma gandesc in ultima vreme de ce-i romananu asa prost ?
Raspunsul ar trebui sa nu fie cine stie ce enigma .
Si chiar nu este, vad zilnic cum "Marii Oamenii ai statului" abereaza la televizor. Si ce facem noi ?!? Noi murim de foame in timp ce ei fura tot ce pot chiar in fata noastra, noi poporul suntem de vina ca ii lasam!!! Noi,da noi suntem de vina. Basescu este o pesoana admirabila si stiti de ce ? Pentru ca tot ce si-a dorit a realizat, e proasta de fiisa Euro-Parlamentar ? DA ! e Boc priministru ?DA ! E Udrea peste tot ?DA! Voi credeti ca daca latrati la TV sau in ziare o sa schimbe ceva ? NU! frate trebuie sa iesim in strada toti! daca vrem sa traim decent.
Lasand la o parte ca au facut ce au facut din tara asta, nu au limite, acum sau gandit baietii sa ne taie din alocatie pentru 20 de absente,pe mine nu ma afecteza cu nimic..dar exista famili care traiesc din cei 42 RON primit de copii,iar respectivi copii nu au ce manca si automat sunt bolnavi ,lipsesc de la scoala si fac absente.asta va duce la pierderea acelor bani! O sa il suportati pe Basescu&comp inca 3 ani ?

2 comentarii:

  1. mda...pai eliza e drg postarea asta..dar stii noi 1,2,3 cati om fi...nu putem face nmk...dak toti il pupa in cur pe basescu...sj pe boc....pe toti normal ca isi permit sa taie alocatiile copiilor...:-jmda...plm poate k aia sunt saraci traiesc dp urma banilor alora...poate ca au sj vrun parinte bolnav...sj nah lipsesc de la scoala sj ei poate chiar au nevoie de aia 42 de lei...plm dar ei nu gandesc asha...k sj cu cainii dp str...frate in plm te mananca cainii pe str...uite femeia aia a murit muscata de caini sj ce pnm au fct nmk cik "o sa ii sterilizam":-j:-j cu ce ma ajuta pe mne k ii sterilizezi u:-j ei tot ma musca:-j...
    mda...asta e Romania noastra...:-jDE CACAAAAT!!!

    RăspundețiȘtergere