sâmbătă, 4 septembrie 2010

Betivi episodici.

Azi...am fost foarte insiprata...(am si avut de unde :)) ).. .Si o sa va prezint BETIA SEMAFORULUI aka BETIVI EPISODICI. (Chestiia e scrisa intr.o carte :) absolut geniala.Vo recomand cu placere- Enciclopedia lucurilor care ma sacaie zilnic-Hannes Stein)
Betia semaforului:
"Prima urmare,debuteaza printr.o faza verde,Jovila.Sunt bine dispusi spirituali,fac complimente doamnelor din societate risipesc anecdote si farmece in toate diriectiile.Dar din pacate, totul dureaza pret de 2 sticle.
Dupa care betivi episodici trec brusc la galben :se ghemuiesc,prabusiti de sine,se holbeaza in gol si tin tirade despre cat de stramnba este viata si ce sfarsit mizerabil va avea. Dar isi pot gasi refugiul in bratele altor betivi (:)) ) si impreuna hotarasc ei cat sunt de grozavi dar totusi...si intreaga omenire ..cu totii atat de buni.
Si mai dureaza inca doua sticle si semaforul se schimba.Dintr.odata betivul episodic vede rosu: impotriva lui se pune la cale o conspiratie (:)) ) josnica,da cat se poate de josnica.Toti sunt cu ochii pe el .dar in special domnul din fata lui.O ploaie de insulte se strabat asupra individului intamplatoar,care mai bine ar fii strans de gat,moment in care se petrece ceva ce nu este prevazut nici in regluamentul rutier. Un ultim soc electric ,care explodeaza in jerbe de artificii;betivul episodic se prabuseste defintiv si imadiat cineva tre' sal adune (:)) ). Asta pentru ca ma regasesc total in acest capitol si este genial de penal =)).Maine promit ca revin cu un alt capitol numit : prezevative :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu