joi, 15 iulie 2010

Religia in viziunea mea.

Merg prin autobuze şi dau de de babe ,şi cum pe drum sunt biserici ma trezesc cu chestii genul, "Maica , da de ce nu te inchini?" ..pai simplu SUNNT ATEE..si nu inteleg de ce se baga ele..dar asta e alta poveste....Nu ma inchin pentru ca daca ma inchin si am vede lumea nu rezolv nimic ,mai ales daca nu cred asta. Religia mi se pare doar un mod de a manipula,ganditiva cati bani se strang "la cutia milei" pentru reparatii...desi am observat ca pe decursul a 4 ani nu sa reparat nimic...si chestiia aia gen "Dumnezeu ne da painea de toate zilele" eee nu zau ? se duce dumenzeu la servici si munceste pentru ea ? NU ! NOI da NOI facem asta nu el. (scuza.ti folosirea d.ului respectiv e.ului dar as I saied i'm not a beliver). Ganditi.va doar cum se sperie "credinciosi" cand la TV se zic chestii gen "Din cauza faptului ca l.am maniat pe domnul sunt inundati"WRONG ! nu din cauza poluarii..si in politica religia este folosita pe post de obiect manipulator.:-S, domnul gigi becali stie mai bine...cate voturi a strans cu ajutorul credinciosilor...MULTEEE. Asa si de unde stiu eu ca biblia nu e un roman scris de nu stiu cine bolnav mintal?Poate acele lucruri sunt doar aberatii...va.ti gandit vreodata asa ?Aici ma opresc. Saru'mana.

4 comentarii:

  1. mmmm... religia e mai placuta la minte, pentru ca e mai frumos sa crezi in ceva fiinta in ceruri care te protejeaza cand mori decat ceva gen omul e nimic in univers si viata lui e doar un fir de praf comparat cu timpul, + ca religia iti da un anumit sens (superficial) in viata, cand de fapt viata in sine nu are asa aceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Coaie ... N-ai de unde sa stii ca nu exista ... Eu cred in Dumnezeu :D Dar nu il Biserica ... Biserica a fost facuta de masoni pentru a controla lumea. Dumnezeu poate e un extraterestru ! Dar mai e o terorie : Daca noi suntem un experiment al extraterestrilor ? Cum facem noi experimente pe rame gandaci ?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. dumnezeu este o entitate creata de oameni acum cateva mii de ani pentru a explica diverse fenome si intamplari pe care nu le intelegeau.dumnezeu poate sa fie doar o pagina in biblie si atat.
    daca tot ai scris despre cum omul este manipoulat de aceasta institutie numita "biserica", ar trebui sa scrii cate ceva si despre mass-media(bartai subiectu')

    RăspundețiȘtergere
  4. @swamp...mda.;).m.am gandit la asta...dar deja e o chestiie...cunoscuta....deci...

    RăspundețiȘtergere